- Teacher: Олена Євгенівна Кашинська
Вивчення специфіки організації Готельного та ресторанного господарств
- Teacher: Юлія Миколаївна Іванова
Головною метою освітньої компоненти «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання.
- Teacher: Віталій Володимирович Носаль
Курсову роботу з дисципліни "Організація ресторанного господарства", "Організація готельного господарства" виконують студенти денної форми навчання відповідно до навчальних планів зі спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа. Керівництво курсовою роботою здійснюють викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.
Курсова робота виконується за матеріалами діючих закладів ресторанного/готельного господарства різного формату, що дає змогу студентам вивчити усі важливі питання, пов'язані з організацією виробництва продукції та послуг ресторанного/готельного господарства, які мають практичний і теоретичний інтерес і допомагають пов'язати загальні теоретичні положення з сучасним розвитком організації виробництва в діючих закладах ресторанного та готельного господарства, а також питання, пов'язанні з процесами організації обслуговування різних контингентів споживачів продукції та послуг закладів ресторанного та готельного господарства.
Курсова робота виконується за матеріалами діючих закладів ресторанного/готельного господарства різного формату, що дає змогу студентам вивчити усі важливі питання, пов'язані з організацією виробництва продукції та послуг ресторанного/готельного господарства, які мають практичний і теоретичний інтерес і допомагають пов'язати загальні теоретичні положення з сучасним розвитком організації виробництва в діючих закладах ресторанного та готельного господарства, а також питання, пов'язанні з процесами організації обслуговування різних контингентів споживачів продукції та послуг закладів ресторанного та готельного господарства.
- Teacher: Олена Євгенівна Кашинська