Вивчення особливостей організації готельного та ресторанного господарства
- Teacher: Юлія Миколаївна Іванова
Курс "Економіка та планування діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу". Мета курсу- набуття студентами комплексних знань із принципів і
закономірностей функціонування підприємства готельно-ресторанної галузі як
господарської системи, методів планування й управління діяльністю
підприємства з метою підвищення його ефективності.
закономірностей функціонування підприємства готельно-ресторанної галузі як
господарської системи, методів планування й управління діяльністю
підприємства з метою підвищення його ефективності.
- Teacher: Віталій Володимирович Носаль
Мета: вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» та формування у студентів глибоких спеціальних теоретичних знань про технологічні процеси обробки сировини, приготування, оформлення і відпуск кулінарної продукції, оцінку її якості й безпеки; надання майбутнім фахівцям знань із наукових основ виробництва продукції харчування, практичних навичок та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати технологічними процесами, впливати на структуру, збалансованість і культуру харчування людини; оволодіння практичними навиками, які необхідні майбутнім спеціалістам для роботи на підприємствах готельно-ресторанної справи.
- Teacher: Віталій Володимирович Носаль
- Teacher: Олена Володимирівна Путренко
- Teacher: Василь Анатолійович Старіков