Організація готельно-ресторанної справ,и викладач Іванова Юлія Миколаївна
1. Мета навчальної дисципліни
Формування у студентів теоретичних знань та практичних навичок щодо організації діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства, забезпечення високої якості обслуговування, управління персоналом і ресурсами.
2. Завдання дисципліни
• ознайомити з особливостями функціонування готельно-ресторанних підприємств;
• сформувати компетентності щодо організації технологічних процесів;
• навчити застосовувати стандарти обслуговування та управління якістю;
• розвинути практичні навички управління персоналом;
• підготувати до вирішення виробничих і організаційних завдань у сфері HoReCa.
Викладач Іванова Ю.М, uliaiiv984@gmail.com
1. Мета навчальної дисципліни
Формування у студентів теоретичних знань та практичних навичок щодо організації діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства, забезпечення високої якості обслуговування, управління персоналом і ресурсами.
2. Завдання дисципліни
• ознайомити з особливостями функціонування готельно-ресторанних підприємств;
• сформувати компетентності щодо організації технологічних процесів;
• навчити застосовувати стандарти обслуговування та управління якістю;
• розвинути практичні навички управління персоналом;
• підготувати до вирішення виробничих і організаційних завдань у сфері HoReCa.
Викладач Іванова Ю.М, uliaiiv984@gmail.com
- Викладач: Іванова Юлія Миколаївна